Co jsme dělaly.

18.04.2015 18:41

Již uplynula delší doba, co jsme na naše stránky psaly, tak opět něco málo o našem klubu a činnosti. Většinou se přes zimní období zabýváme různými ručními pracemi. Dělaly jsme si nějaké drobnosti na vánoční výzdobu, opět jsme zpestřily obecní zabíjačku prodejem štrúdlu, který se prodal téměř do posledního kousku a musím podotknout, že ho nebylo zrovna málo. Jako každý rok, tak i letos jsme si společně oslavily MDŽ a svojí návštěvou nás potěšil nový starosta obce Mgr. Pavel Endlicher.  Předal každé z nás kytičku s přáním, aby se nám  dařilo,což nás samozřejmě potěšilo a vyjádřil radost z toho , že se scházíme, nejen náš Dámský klub, ale i ostatní spolky v obci.

Nechybělo ani tvoření jarních a velikonočních dekorací, kdo chtěl tak si něco vyráběl a kdo ne, tak si vykládal. Šily jsme ptáčky z látky, háčkovaly panáčky, zajímavá byla práce s proložkami od vajec. Z těchto  jsme vyráběly krásné růžičky. Výsledek byl opravdu pěkný a některá děvčata si udělala z nich věnečky, vypadají velice hezky. Tohle si vyzkoušela téměř každá z nás. Je faktem, že nemáme všechno co uděláme perfektní, ale takové jsou ruční práce a je pravda, že se všechno učíme samy, nemáme žádného poradce a o to pak nás víc těší, když se nám něco podaří.

Na měsíc červen chystáme opět zájezd, tentokrát to bude Jesenicko. Chceme se podívat do Karlovy Studánky, Lázně Jeseník a následně turistické středisko Ramzová. Snad nám to vyjde.

Ve fotogalerii přidány nové fotky do sekce "Tvořeníčko a Fotogalerie "

—————

Zpět